Zaterdag 7 april 2018 audities! Meld je aan!

Ben je gek op dansen? Ben je tussen de 12 en 14 jaar oud, ga je na de zomer van 2018 naar het voortgezet onderwijs en zou je veel meer willen trainen? Meld je dan aan voor de auditie van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân!

De audities vinden plaats op zaterdag 7 april 2018 van in Neushoorn in Leeuwarden.
Opgave voor woensdag 4 april! Zie formulier hier onder aan de pagina.

Auditieprogramma

Het auditieprogramma bestaat uit het volgen van danslessen van 30-40 min. in de stijlen modern, klassiek, dansexpressie en jazz. Je hoeft dus geen solo presentatie te geven.  Na de lessen krijg je uitleg over wat deelname aan de JDOF inhoudt en kun je vragen stellen.

Tijdens de lessen is er een jury die let op je muzikaliteit, lenigheid, kracht, uitstraling en coördinatie.

Er zijn twee verschillende beoordelingen van je auditie mogelijk:

  1. -Je begint in september in het voorbereidend jaar of in het eerste jaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en er wordt geselecteerd op geschiktheid.
  2. -Je wordt niet aangenomen

De uitslag van de auditie wordt schriftelijk bekend gemaakt, deze kun je een week na de auditie verwachten.

Ouders en docenten worden niet toegelaten tot de auditie.
Deelname aan de auditie bedraagt € 10,-. Dit bedrag moet uiterlijk 4 dagen voor de auditie overgemaakt worden op rekeningnummer: NL55RABO0136396488 t.a.v. Jeugd Dans Opleiding Fryslan

Aanmelden audities 7 april 2018

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de auditie voor het voorbereidend jaar van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân op zaterdag 7 april 2018 in Cultuur Centrum Neushoorn in Leeuwarden. Stuur dit formulier voor woensdag 4 april 2018 in. Na ontvangst van de aanmelding wordt een bevestiging en een programma toegezonden.
  • Let op! Alleen 11-14 jarigen die naar het voorgezet onderwijs kunnen meedoen aan de audities .
  • Ervaring