De leerlingen van de JDOF stralen elk jaar op het podium in de

eindpresentatie

Voorstellingen

De JDOF maakt elk jaar meerdere producties: we hebben een jaarlijkse eindpresentatie, maar ook kleine voorstelling zoals het choreografieproject van de 3e jaars en voorstelling waarbij we samenwerken met professionele gezelschappen. Daarnaast treden we ook op bij festivals of in het voorprogramma van andere voorstellingen.

Overzicht eindpresentaties

De leerlingen van de JDOF stralen elk jaar op het podium in de eindpresentatie. Daarin laten ze zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. De eindpresentatie is een verzameling choreografieën in alle dansstijlen. Alle JDOF leerlingen doen hier aan mee. Kijk voor een sneak peak naar de video!

Eindpresentatie 19/20 juni 2021

Niets is Onmogelijk

De eindpresentatie van 2021 wordt een hele bijzondere. Vanwege de coronamaatregelen staan we dit jaar niet in het theater, maar op een unieke buitenlocatie! In de voorstelling Niets Is Onmogelijk laten choreografen en leerlingen hun verbeelding de vrije loop en begeven zich in een wereld waarin alles kan. Waarin niets onmogelijk is. Hoe zou de wereld eruit zien als we konden vliegen of tijdreizen? Hoe zouden we ons voelen? Wat zijn onze verborgen superkrachten? Houd onze website en socials in de gaten voor de kaartverkoop.

Bekijk onze compilatiefilm

Verder in dans?

Ben je gek op dansen en wil je méér doen met dans? Dan is de JDOF iets voor jou!

Kom auditie doen en laat zien jij in huis hebt.

 

Meld je nu aan

Subsidiënten en sponsoren

Deze instellingen en bedrijven dragen de JDOF een warm hart toe door hun financiële bijdrage.