Bijscholingsdag docenten 3 november 2019

Bijscholingsdag voor dansdocenten

Zondag 3 november

10.30 – 15.30 uur

Dans samen met collega’s, doe inspiratie op en leer elkaar kennen.

Na een succesvolle eerste editie in mei 2019 organiseren we een vervolg op de scholingsdag voor  (aankomende) dansdocenten uit Noord-Nederland. Het doel van de dag is om andere dansdocenten en aanstaande dansdocenten te ontmoeten, van elkaar te leren, te netwerken en uiteraard te ontwikkelen.

Het programma bestaat uit 2 workshops en een lunch. Een workshop  Old School Jazz door Peter van Dosselaer en een workshop Floorwork door Patricia van Deutekom.

Peter van Dosselaer is al jaren een gedreven dansdocent, actief in de stijlen musicals en jazz. Peter als docent werkzaam aan de Frank Sanders Academie Amsterdam, Codarts Rotterdam, Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg, Valuascollege Venlo en bij het Amsterdam Dance Centre. Peter choreografeerde de afstudeervoorstellingen van de Frank Sanders Academie, Nu Of Nooit en
Alles Voor De Kunst, opgevoerd in De Kleine Komedie te Amsterdam en de Esquire Fashion Shows in Paradiso en De beurs van Berlage.

Patricia van Deutekom is professioneel danseres, docent en choreograaf. Ze begon ooit als vierjarige op een balletschool te dansen voor haar plezier en is inmiddels uitgegroeid tot professioneel danseres en danst in theaters van Zuid-Afrika tot Canada. Daarnaast is ze dansdocent verbonden aan o.a. Codarts Rotterdam, Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg en Artez Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, waar ze floorwork, modern, partnering, repertoire en dance condition geeft. Ze danst sinds 2004 met en voor het dansgezelschap Burning Bridges o.l.v. choreograaf Jens van Daele (BE) en is inmiddels uitgegroeid tot boegbeeld daarvan. In de choreografieën van Jens komt vaak zeer fysiek en indrukwekkend partnerwerk en floorwork aan bod. 

Kosten

1 workshop: €10,-

2 workshops: €12,50

Studenten krijgen €2,50 korting op 2 workshops.

Tijdschema (wijzigingen mogelijk)

10.30 – 12.30 workshop jazz
12.00 – 13.00 lunch (verzorgd door JDOF)
13.30 – 15.30 workshop Floorwork

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt met steun van de Provincie Fryslân

Aanmelden voor de bijscholingsdag kan hier ↓

 

Aanmelden bijscholingsdag dansdocenten 3 -11-19

Dit is het aanmeldformulier voor de bijscholingsdag voor (aankomende) dansdocenten uit Friesland. De kosten van de dag zijn: 1 workshop is €10 euro. Doe je mee aan twee workshops dan kost dat €12,50. Studenten krijgen €2,50 korting bij 2 workshops. Betalingsinstructies volgen per mail na aanmelding.