Raymond Guzman

Raymond Guzman

Dansdocent en lid Artistieke Raad

Specialisme: jazz, show / musical

Raymond is sinds de start van JDOF  betrokken bij de dansopleiding, als docent en sinds 2018 als lid van de Artistieke Raad.

Als 16 jarige startte hij met danslessen in Houston en vanaf zijn 19e startte hij ook met lesgeven.  Zijn werk als professioneel danser en docent bracht hem over de hele wereld . Van Los-Angelas, Las Vegas, Spanje en zelfs naar Japan.  Hij danste in vele musicals in Amerika en Amsterdam; West Side Story, A Chorus Line, Cats, Miss Saigon. Dat verklaard zijn liefde voor hard werken en het show element

Vanaf 2000 is Raymond geland in Friesland. Naast de JDOF is hij actief bij Atrium in Sneek  en bij D’drive in Leeuwarden.

Zijn inbreng bij de JDOF is het begeleiden studenten, stagiaires en jonge docenten. Het vormen van de jongeren tot goede dansers is zijn passie.

Wat hij de leerlingen speciaal wil meegeven:  Ik wil ze zelfvertrouwen geven, het geloof in jezelf,  maar ook het leren om door te zetten zelfs als dat niet makkelijk gaat. Dansen is prachtig maar kan ook hard zijn, je moet jezelf niet tegenhouden in je  ontwikkeling. 

 

‹ terug naar wie is wie