Friese dansdag – 30 november 2019

Keunstwurk organiseert dit jaar weer een Friese dansdag met verschillende activiteiten in Leeuwarden. En ook onze leerlingen doen weer mee. Onze opleiding biedt Fries danstalent tussen de 12 en 16 jaar een 4-jarige dansopleiding op het gebied van moderne dans, jazzdans, klassiek ballet en dansexpressie. Op de Friese dansdag laten we zien wat we in huis hebben!

De 2e en 3 jaars volgen in de ochtend een workshop lyrical Hiphop van Naomi Miojo, het resultaat daarvan is om 13:30 te zien in de Harmonie waar de choreografie uitgevoerd zal worden.

Op de middag ben je welkom in de lessen, deze worden gegeven in de Neushoorn. Voor¬†iedereen die nieuwsgierig is naar onze dansopleiding (en misschien volgend jaar wel auditie zou willen doen…) is het een mooie kans om een kijkje achter de schermen te nemen.¬† Of wil je als ouder eens komen kijken in de les van je ¬†dochter of zoon? Kom langs ¬†in de middag van¬†14:30 – 15:30 u

Deze open lessen zijn van het voorbereidende en het 1ste jaar, zij krijgen lessen modern, jazz en klassieke dans.

Verder nog: HotSpots

Verspreid door de Leeuwarder binnenstad kom je op zaterdagmiddag pop-up optredens tegen van onder andere UrbanRaw, De Meisjes, Rick, APA percussie en All4OneGospelkoor. De verschillende optredens worden gemaakt en uitgevoerd door Friese dansdocenten, choreografen en¬† hun leerlingen. De choreografie√ęn kunnen vari√ęren van grote groepsstukken op straat tot een duet tussen de tafels van een restaurant.

Club Guy & Roni: LOVE
Van de grote liefde verwachten we dat hij of zij een ideale sekspartner, een geweldige vader of moeder, een maatje, een soulmate en ook een beetje aantrekkelijk is. Onze verwachtingen van de liefde zijn misschien wel heel hoog. En kun je samen zijn met iemand zonder je individualiteit te verliezen? Ge√Įnspireerd door het werk van filmmakers als Wes Anderson en Robert Altman, toont LOVE ?? een verzameling van uiteenlopende romances, in de vorm van een zoektocht naar de kern van deze eeuwenoude emotie en zijn intrinsieke waarde in een wereld waarin alles een prijs heeft. Tickets verkrijgbaar bij de Harmonie.