Kennismaakdag!

De eerste stap in de richting van een leven als danser!

Dansen is je grote passie en dat wil je graag aan de wereld laten zien? Ben jij tussen de 11 en 15 jaar? Houd je van dansen? Overweeg je om auditie te komen doen, of wil je gewoon eens meemaken hoe de lessen op de JDOF zijn? Deze Kennismaakdag is dan echt iets voor jou! Doe mee met de verschillende dansworkshops en maak kennis met de docenten.

De JDOF is een 3-jarige vooropleiding en houdt ieder jaar audities. Als je tussen de 11 en 15 jaar bent, kom je in aanmerking voor het voorbereidend jaar. Ga je sowieso auditie doen? Dan zijn de workshops op de JDOF kennismaakdag de perfecte voorbereiding. Gek op dansen maar je weet nog niet zeker of de opleiding iets voor jou is? Kom erachter op zondag 3 maart in Neushoorn. We zien je graag!

De Kennismaakdag vind plaats op zondag 3 maart, tussen 10:00 en 16:00 uur in Neushoorn te Leeuwarden. Je krijgt workshops klassiek ballet, moderne dans en een jazz choreografie. Er wordt gezorgd voor lunch en er is een korte presentatie voor ouders over de JDOF. En natuurlijk beantwoorden we al je vragen!

Schrijf je hieronder in:

Inschrijving Kennismaakdag

  • Vul hier het mailadres in waarop je te bereiken bent, dit kan ook het mailadres van een ouder/verzorger zijn.
  • Vul hier het telefoonnummer in waarop je te bereiken bent. Dit kan ook het telefoonnummer van een ouder/verzorger zijn .
    Enkele keren per jaar ontvangt u een mail met daarin interessante informatie over voorstellingen, open dagen en optredens.