Meeloop-dag 2020

Gek op dansen? Grijp je kans! 

Dansen is je grote passie en dat wil je graag¬†aan de wereld laten zien? Dan is de Jeugd¬†Dans Opleiding Frysl√Ęn (JDOF) misschien wat¬†voor jou. Deze vooropleiding is je eerste stap
in de richting van een leven als danser. Maar hoe zien de lessen er dan uit? Wat kun je zo ongeveer verwachten? Ervaar het tijdens de JDOF kennismaakdag. Doe mee met de verschillende dansworkshops en maak kennis met de docenten.

Doe mee met de dansworkshops 

De JDOF is een 3-jarige vooropleiding en houdt ieder jaar audities. Als je tussen de11 en 15 jaar bent, kom je in aanmerking voor het voorbereidend jaar. Ga je sowieso auditie doen? Dan zijn de workshops op de JDOF kennismaakdag de perfecte voorbereiding. Gek op dansen maar je weet nog niet zeker of de opleiding iets voor jou is? Kom erachter op zaterdag 29 februari in Neushoorn. We zien je graag!

 

Vanaf 12:30 zijn er 3 lessen: Modern, Urban en Klassiek . Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen over de JDOF en zullen de Artistieke Raad en leerlingen vertellen hoe het eraan toe gaat op de opleiding. 

 

Door de storm hebben we de kennismaak dag van 9 februari uit moeten stellen. Je kunt nu meelopen met de reguliere lessen van het voorbereidende jaar op zaterdagmiddag 29 februari.