Open Podium: Fris & Fier!

Maak jij graag je eigen choreografie? Dit is je kans! Show je eigen gemaakte werk tijdens ons Open Podium. Modern, jazz, urban of een combinatie. Solo, duet of met een groepje. Doe je ding, alles mag!
Deelnemers aan het Open Podium doen ’s ochtends mee aan inspirerende workshops. Daarna volgt een gezamenlijke lunch. En dan… is het tijd om je choreografie te tonen!

Doe je mee met het Open Podium? Schrijf je dan ook in voor (één van) de twee coachingsdagen op zaterdag 23 februari en zondag 24 maart. Op dag 1 werken we aan het concept en de ideeën voor je choreografie. Op dag 2 laat je zien wat je hebt gemaakt en helpen we je om je choreo nóg beter te maken.

Meedoen? Dit zijn de regels:
– Deelname is alleen voor amateurdansers tussen de 11 en 25 jaar, woonachtig in Friesland.
– Je choreografie moet zelf gemaakt zijn (en niet door een docent).
– Je maakt een nieuwe choreografie, geïnspireerd op het thema ‘fris & fier de lente in!’
– De choreografie mag maximaal 4 minuten duren.

Het Open Podium vindt plaats op zondag 14 april tussen 10:00 en 17:00 uur in de Noorderkerkzaal in Sneek (Ingang bij Kunstencentrum Atrium, Oud Kerkhof 11
8601 EE Sneek)
De coachingsdagen vinden plaats in Neushoorn te Leeuwarden (Ruiterskwartier 41, 8911 BP Leeuwarden)

Inschrijving Open Podium

  • Please enter a number from 11 to 26.
    Deelname aan de coachingsdagen is niet verplicht, maar we raden dit wel aan. Je kunt er ook voor kiezen om aan één coachingsdag deel te nemen.
  • Please enter a number from 1 to 20.
    Enkele keren per jaar ontvangt u een mail met daarin interessante informatie over voorstellingen, open dagen en optredens.