Open podium 5 April 2020 – afgelast

Helaas kan het Open Podium op 5 april niet doorgaan.

We hopen dat het later in het jaar alsnog kan plaatsvinden. We houden je op de hoogte!


Maak jij graag je eigen choreografie? Dit is je kans! Show je eigen gemaakte werk tijdens ons Open Podium. Modern, jazz, urban of een combinatie. Solo, duet of met een groepje. Doe je ding, alles mag!
Deelnemers aan het Open Podium doen op 5 april ’s ochtends mee aan inspirerende workshops. Daarna volgt een gezamenlijke lunch. En dan… is het tijd om je choreografie te tonen!

Doe je mee met het Open Podium? Deelname aan de Open Podium-dag en aan de coachingsdagen is helemaal gratis!  Schrijf je dus ook in voor (één van) de twee coachingsdagen op zondag 8 maart in Leeuwarden en zondag 22 maart in Sneek . Op dag 1 werken we aan het concept en de ideeën voor je choreografie. Op dag 2 laat je zien wat je hebt gemaakt en helpen we je om je choreo nóg beter te maken.

Meedoen? Dit zijn de regels:
– Deelname is alleen voor amateurdansers tussen de 11 en 25 jaar, woonachtig in Friesland.
– Je choreografie moet zelf gemaakt zijn (en niet door een docent).
– Je maakt een nieuwe choreografie
– De choreografie mag maximaal 4 minuten duren.

Het Open Podium vindt plaats op zondag 5 april tussen 10:00 en 17:00 uur in Sneek.

De coachingsdagen vinden plaats in Neushoorn te Leeuwarden (Ruiterskwartier 41, 8911 BP Leeuwarden) en in Cultuur Kwartier Sneek (Westersingel 28, 8601 GR Sneek)

Is één keer optreden met jouw choreo niet genoeg? En durf je de strijd aan te gaan met andere choreografen? Schrijf je dan in voor de voorronde van Kunstbende Friesland. De voorronde vindt plaats op zondag 19 april in De Lawei in Drachten: www.kunstbende.nl