Moderne les gegeven door Nynke Haijtink. Na de warming up volgt de opwarmingsdans.

Danspartners

De Danspartners vormen een gevarieerde club van bedrijven en organisaties die JDOF een warm hart toedragen en zich willen profileren met een ambitieuze dansopleiding voor jong talent. Door jaarlijks financieel bij te dragen wordt uw bedrijf of organisatie onder de aandacht gebracht van 65 jongeren, hun ouders en vrienden, dansminnend Friesland en onder een breed netwerk van cultuurliefhebbers.

Danspartners:  krijgen 4 vrijkaarten voor de jaarlijkse eindvoorstelling in juni en krijgen logo- en naamsvermelding op onze communicatie uitingen. Danspartners die zich voor drie jaar verbinden krijgen op verzoek een dansworkshop voor hun personeel of bij een bedrijfsgerelateerde activiteit.

Danspartner wordt u voor €500,-, €1000,- of €1500,- per jaar. Wij hebben een “culturele ANBI status” dit betekent dat u het geschonken bedrag van 1,25% kunt aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst bij culturele ANBI.

Deze danspartners dansen reeds op onze dansvloer: Rutten balletkleding, Gerben Reitsma Bloemist, Bureau CAZ en Van Dijk Verkeersopleidingen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Mail naar info@jdof.nl