Hier willen we een aantal mensen aan jullie voorstellen

De leraren, het bestuur en de medewerkers.

De leraren, het bestuur en de medewerkers van de JDOF

De dansdocenten zijn erg belangrijk voor de JDOF, daarom stellen we hen met trots aan u voor. Zij zijn degenen die het danstalent in hun leerlingen helpen ontwikkelen en hen als dansers begeleiden. 

Het bestuur houdt toezicht, is klankbord en bestaat uit 6 bestuursleden. Het is divers samengesteld en ook een aantal ouders hebben zitting in het bestuur.

Voor de dagelijkse werkzaamheden van de opleiding zijn door het bestuur twee medewerkers aangesteld.

Wat heb jij als dansdocent onze leerlingen te bieden?

Contact opnemen

Het bestuur

Het bestuur houdt toezicht, is klankbord en bestaat uit 6 bestuursleden. Het is divers samengesteld en ook een aantal ouders hebben zitting in het bestuur. De leden hebben duidelijk affiniteit met dans en proberen de JDOF richting en continuïteit te bieden. De artistieke en zakelijke leiding zijn aanspreekpunt voor het bestuur. Zij verzorgen de dagelijkse leiding van de JDOF en zijn ook bij bestuursvergaderingen. Jaarlijks zijn er minimaal 8 vergaderingen waarbij twee vergaderingen in het teken staan van jaarplan en jaarverantwoording. Een keer per twee jaar evalueert het bestuur (zonder medewerkers) zelf haar werkwijze en stelt het reglement indien nodig bij. De volgende leden hebben op dit moment zitting in het bestuur: Tia van der Velde, Ronald Agema, Joost Agema, Yildou de Boer, Anette Keuning en Esther van Olst

 

Verder in dans?

Gek op dansen? Wil je méér doen met dans? En woon je in Friesland?
Dan is de JDOF iets voor jou!

Kom auditie doen en laat zien jij in huis hebt.

 

Meld je nu aan

Subsidiënten en sponsoren

Deze instellingen en bedrijven dragen de JDOF een warm hart toe door hun financiële bijdrage.