Zeb Hengefeld

Zeb heeft de allround opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts, Uitvoerend- en Docent dans gevolgd in Groningen.
Tijdens de opleiding is hij allround opgeleid als artiest en docent, dit houdt in dat je veel verschillende dansstijlen aangeboden krijgt en ook zang en acteren. Inmiddels al weer jaren werkzaam als uitvoerend danser en docent dans!

Als danser is hij vooral in Amsterdam maar ook over de hele wereld.  

Als danser heb ik het geluk dat ik de wereld over kan om daar verschillende shows te doen. Neem bijvoorbeeld de show Magus Utopia waar ik bij zit. Dit is een fantasy illusion show waarmee we in veel landen zijn geweest; China, Kuala Lumpur, Spanje, Rusland, Japan en ga zo maar door… Verder heb ik verschillende tv-shows gedaan voor RTL en SBS. Ook sta ik soms als achtergronddanser bij artiesten zoals; Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Jan Smit, Rene Froger, Ellen ten Damme en Belle Perez. Kortom ik heb een erg leuk en uitdagend leven.

Als ik groei zie bij mijn leerlingen die bij mij dansles volgen, betekent dat, dat ik als docent goed bezig bent en dat de leerlingen open staan voor mijn feedback en advies. Zodra dan iets lukt wat eerst niet lukte en je de lach op het gezicht ziet van de leerling geeft dat een erg fijn gevoel!

Verder in dans?

Gek op dansen? Wil je méér doen met dans? En woon je in Friesland?
Dan is de JDOF iets voor jou!

Kom auditie doen en laat zien jij in huis hebt.

 

Meld je nu aan

Subsidiënten en sponsoren

Deze instellingen en bedrijven dragen de JDOF een warm hart toe door hun financiële bijdrage.