Maak Mee

Ben jij nieuwsgierig naar het maakproces van een choreografie? Heb je altijd al eens willen leren hoe je een choreografie maakt voor een dansvoorstelling én ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan is Maak Mee echt iets voor jou!

In drie dagen tijd leer je hoe je zelf een choreografie opbouwt en creëert tot een dansstuk voor een korte voorstelling. Samen met de andere deelnemers word je betrokken in het maakproces: van een concept en het maken van de choreografie, tot nadenken over hoe je het kunt gebruiken voor een voorstelling. Dit alles doe je onder begeleiding van de professionele dansers en choreografen. Je leert te werken als choreograaf maar danst ook in elkaars stukken. Zo zie en voel je beide kanten van het proces. 

Show it!
Maak Mee sluiten we af met een korte voorstelling of presentatie, gemaakt en gedanst door alle deelnemers in verschillende samenstellingen. De voorstelling biedt daarnaast de mogelijkheid om op andere plekken getoond te worden. Denk aan festivals, open podia en voorprogramma’s van voorstellingen en evenementen in de omgeving.