Workshopdag

Maak je klaar voor de tweede editie van de Workshopdag voor gevorderde dansers en professionals. Op zondag 15 mei kun jij een workshop volgen van niemand minder dan Floris Bosveld. Schrijf je snel in voor de laatste plekken!

Na de succesvolle Workshopdag met Tara Masimer, Fabian Weijdema, Tahnee Masela en Ivgi&Greben organiseren wij een tweede editie op zondag 15 mei in Poppodium Neushoorn, Leeuwarden. Schrijf je nu in voor de workshop hiphop van Floris Bosveld.

Schrijf je nu in via het inschrijfformulier

Praktische informatie
Datum: zondag 15 mei
Tijd: 11.30 - 14.00 uur 
Voor wie: voor professionals én gevorderde dansers van 15+ (samen in één groep)
Kosten: €15 (je ontvangt een betaalverzoek via WhatsApp)
Locatie: Neushoorn, Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden
Inschrijving via het inschrijfformulier

Floris Bosveld
Floris Bosveld is een professioneel danser en choreograaf. Na de winst van het televisieprogramma So You Think You Can Dance in 2010 startte hij te werken als professional. Na een korte periode in Nederland te hebben gewerkt op het gebied van theater, televisie en evenementen vertrok hij naar Amerika. Na 6 jaar daar te hebben gedanst en gechoreografeerd in Los Angeles en Las Vegas, voor o.a. The Backstreet Boys, BTS, SIA, Camila Cabello, Jennifer Hudson, Christina Aguilera en meer, is hij weer woonachtig in Nederland. Nu is hij werkzaam op het gebied van grote televisieproducties waaronder The Masked Singer. Bekijk hier het Instagram-account van Floris

Meer Workshops
De workshop countertechnique van Nina Funk en de netwerkbijeenkomst voor professionals die ook op 15 mei gepland stonden worden verplaatst naar het najaar. Blijf ons volgen voor updates over deze volgende workshopdag.

Aankondiging

Nina Funk

Nina heeft een aantal jaren voor Introdans Interactie gewerkt en geeft nu bij verschillende dansopleidingen en companies ( o.a. ArtEZ, AHK, De Stilte) les zowel in Nederland als internationaal. Daarnaast is zij als choreograaf bezig voor o.a. Theater de Plaats, Cardiac Output en eigen projecten waaronder voor de HUBCLUB van Introdans waarbij zij vooral vanuit haar fascinatie voor inclusieve dans vertrekt en maakt. Tijdens de workshop countertechnique wordt de capaciteit om meer vloeiende, ruimtelijke en grotere bewegingen te maken vergroot terwijl het lichaam sterker en flexibeler wordt. Bekijk hier het Instagram-account van Nina

Netwerkbijeenkomst professionals

Mirjam van Duin en Jenny Nijkamp vertellen over de mogelijkheden van dans in het onderwijs aan de hand van een paar bijzondere projecten van Kunstkade. De succesvolle Dance Battle voor het PO en het VO en een bijzonder dansproject op het Twlauk/speciaal onderwijs. Wat zijn mogelijkheden voor dansdocenten om in het onderwijs te kunnen/mogen werken?