De opleiding

Voor jonge dansers die meer willen met dans bieden wij verschillende talentenprogramma’s: een meerjarige vooropleiding dans, het Young Artist Program voor gevorderde dansers en proeflessen voor dansers tussen de 11 en 14 jaar (die op het voorgezet onderwijs zitten of daar na de zomervakantie naar toe gaan)

Wij begeleiden jonge dansers in een veilige en positieve omgeving om stappen te maken in hun dansontwikkeling. Hard werken en plezier gaan bij onze lessen hand in hand. Door een zorgvuldig samengesteld lesprogramma en individuele begeleiding kun jij bij ons uitgroeien tot een veelzijdige dansartiest.

Alles over de vooropleiding

Leerlingen op de JDOF volgen 40 weken per jaar een vast programma, waarin wekelijkse lessen klassiek ballet, moderne dans en jazzdance, worden gecombineerd met blokken urban, dansimprovisatie en choreografie.

Leer meer

Young Artist Program

Het Young Artist Program is er speciaal voor vergevorderde jonge dansers vanaf 16 jaar. Als je op zoek bent naar een volgende stap in je dansontwikkeling en verdieping, afwisseling en inspiratie zoekt, dan is het Young Artist Program (YAP) iets voor jou! Ook als je een periode hebt te overbruggen voor doorstroming naar het dansvakonderwijs (mbo- of hbo) biedt het YAP volop mogelijkheden.

Lees meer

Alles over de Juniorklas

Ben jij gek op dansen, tussen de 10 en 13 jaar, en wil je ontdekken of dansen bij de JDOF iets voor jou is?

Lees meer