Projecten en activiteiten

De JDOF is meer dan alleen een dansopleiding. Alle jonge dansers en dansprofessionals kunnen bij ons meedoen aan bijzondere dansprojecten en activiteiten, dus ook als je niet de opleiding volgt.

Zo kun je in het project Maak Mee van een professionele choreograaf leren hoe je een choreografie maakt. Of doe mee aan een workshop van een beroemde dansdocent tijdens de Open Dansdag. Voor dansprofessionals bieden we regelmatig interessante bijscholingworkshops. Daarnaast hebben we elk jaar meerdere voorstellingen waarbij iedereen welkom is om te komen kijken!

Overzicht van de verschillende

Projecten

Alles over Moving Forward

Moving Forward is een voorstelling over opgroeien, ontwikkelen en doorgaan. De weg van leerling naar danser. Een weg van gebaande paden en hobbels, met vallen en opstaan.

Leer meer

Alles over Maak Mee

Ben jij nieuwsgierig naar het maakproces van een choreografie? Heb je altijd al eens willen leren hoe je een choreografie maakt voor een dansvoorstelling én ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan is Maak Mee echt iets voor jou!

Leer meer

Alles over de Open Dansdag

Tijdens onze jaarlijkse Open Dansdag krijg je een kijkje in de keuken van de JDOF. We laten door middel van open lessen, presentaties en gesprekken zien hoe het er op de opleiding aan toe gaat.

Leer meer

Alles over de Workshopdag

Op zondag 13 november organiseren we weer een workshopdag voor dansprofessionals en gevorderde amateurs! 

Leer meer

Alles over de Voorstellingen

De leerlingen van de JDOF stralen elk jaar op het podium in de eindpresentatie. Daarin laten ze zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. De eindpresentatie is een verzameling choreografieën in alle dansstijlen.

Leer meer