Save the date: zondag 14 november dansworkshops

18 oktober 2021

BIJSCHOLING VOOR PROFESSIONELE DANSERS EN DANSDOCENTEN

Zet het in je agenda: zondag 14 november zijn er dansworkshops! Voor dansprofessionals organiseren wij drie hele toffe workshops jazz, commercial dance en hedendaags repertoire door drie toppers uit de danswereld. De workshops jazz en commercial dance vinden plaats in de dansstudio’s van Neushoorn. De workshop repertoire van Ivgi&Greben is in hun eigen studio in de Blokhuispoort. Na de commercial workshop van Fabian wandelen we daar gezamenlijk naar toe. 

Tara Masimer | Jazz
In deze workshop mixt Tara haar eigen jazz-stijl met elementen van Afrikaanse diaspora-stijlen, klassieke ballet- en jazztechnieken. De unieke stijl van Tara brengt jou een hoop inspiratie en veelzijdigheid in je danstraining. Tara Masimer is danser, choreograaf en dansdocent. Ze werkt onder meer bij de Hogeschool voor de Kunsten CODARTS en het Lucia Marthas Instituut voor Podiumkunsten. Tara heeft zes jaar in New York gedanst, internationaal lesgegeven en ontving onlangs haar Masters Of Fine Arts in Dance van de Hollins University in de Verenigde Staten. Bekijk hier foto's en video's van Tara.

Fabian Weijdema | Commercial dance
Fabian is een professioneel danser en dansdocent. Met zijn eigen stijl in commercial dance en hiphop geeft Fabian lessen door heel Nederland. Je kunt hem herkennen van o.a. de finale van So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent (Golden ticket en halve finale), Ladies of Soul en Let's Dance. Ook heeft Fabian mogen shinen tijdens optredens van Og3ne, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, SBMG, Glennis Grace en Timor Steffens. Bekijk hier video’s van Fabian.

Ivgi&Greben | Hedendaags repertoire
Maak kennis met de choreografen Johan Greben en Uri Ivgi en hun dansers tijdens deze workshop. In de workshop leer je repertoire uit hun gloednieuwe voorstelling Nice to meet you en leer je alles over de unieke stijl van dit nieuwe gezelschap. Ivgi&Greben maakt als dansgezelschap expressieve, rauw dansvoorstellingen van internationaal niveau. Urgente maatschappelijke thema’s worden vertaald naar menselijke beelden die je raken en niet meer loslaten. Lees hier meer over Ivgi&Greben.

Ben of ken jij iemand die mee wil doen? Meld je dan voor 11 november aan via het inschrijfformulier.

Datum: 14 november 2021
Tijden: 10.45 tot 16.00 uur
Locatie 1: Neushoorn (Ruiterskwartier 41, Leeuwarden) 
Locatie 2: Blokhuispoort (Blokhuisplein 40, Leeuwarden)
Kosten: € 25,00 euro voor drie workshops 

Programma
10.45 - 12.00 uur | Jazz van Tara Masimer
12.00 - 12.30 uur | Lunch 
12.30 - 13.45 uur | Commercial dance van Fabian Weijdema
14.15 - 16.00 uur | Repertoire van Ivgi & Greben

Terug naar overzicht