03 juli 2022

Alles over de Eindvoorstelling

3 juli 2022 Harmonie Leeuwarden 15.30 en 20.00 uur

TWENTIES!

De Jeugd Dansopleiding Fryslân bestaat 20 jaar! Al twintig jaar dé plek voor jong dansend toptalent uit de hele provincie. Aan de hand van het getal 20 blikken we vooruit naar de toekomst en terug op vervlogen tijden. 

De twintiger jaren vormen de rode draad in deze voorstelling. De huidige jaren 20 worden ook wel de nieuwe Roaring Twenties genoemd. Een tijd van stroomversnelling, beweging, uitdaging en onbegrensde mogelijkheden. Een tijd waarin ook onze leerlingen 20 worden. Waar kijken ze naar uit? Wat zien zij als de uitdagingen van deze tijd? En hoe was dat eigenlijk in de vorige jaren ‘20? Is alles nu anders, of staan we voor dezelfde uitdagingen en mogelijkheden als toen.

De twintiger jaren van toen en nu vormen voor de docenten van de JDOF de inspiratie voor hun choreografie. Met uiteenlopende dansstijlen en frisse choreografieën schetsen ze een tijdsbeeld van toen en nu, dat samenkomt in één feestelijke voorstelling. 

 

Op zondag 3 juli staan we na 2 jaar eindelijk weer in theater De Harmonie met een nieuwe voorstelling:

TWENTIES!

Via dit formulier kunnen jullie vanaf nu de kaarten reserveren: Formulier kaarten reserveren

Overige informatie
Kaarten kosten €12 per stuk. Betaling vindt plaats op de dag zelf in het theater via pin of contant (graag gepast). De voorstelling heeft vrije zitplaatsen. 

Er zijn die dag twee voorstellingen:
Voorstelling 1 om 15.30 uur
Voorstelling 2 om 20.00 uur
De voorstelling duurt ongeveer 1.15 uur.

Nodig al je familie en vrienden uit en beleef samen met ons de voorstelling TWENTIES.
Graag tot 3 juli!

Bij vragen kunnen jullie een mail sturen naar Tia: tiavandervelde@jdof.nl

Reserveer je kaarten!
Terug naar overzicht