23 maart 2024

Bijscholing dansprofessionals

In deze workshop laat Collectief MAMM je kennismaken met unieke partneringtechnieken die je zelf vervolgens weer kunt toepassen in je eigen les of choreografie. ‌Doe mee op 23 maart!

Collectief MAMM 
Collectief MAMM bestaat uit Maxime Abbenhues en Mees Meeuwsen. Zij leerden elkaar kennen op de opleiding Urban Contemporary Dance aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK), waar ze beiden in 2020 afstudeerden. Daar vonden ze elkaar in hun liefde voor partnering en acrobatiek. In hun werk onderzoeken ze partneringtechnieken die niet gebaseerd zijn op kracht, maar op het delen van momentum om een ander lichaam in beweging te brengen en daarbij streven ze ernaar geen onderscheid te maken tussen traditionele partneringrollen.  

MAMM heeft gecreëerd en opgetreden voor oa. Karavaan Festival, Theaterfestival Boulevard, Future is Now (SSBU), Cafe Theater Festival en heeft internationaal getoerd in Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

‌Locatie: Leeuwarden, studio Ivgi & Greben (Blokhuispoort)
Datum en tijd: 23 maart | 10.00 - 16.00 uur
Kosten: €40 

 


Meld je direct aan!

Dankzij een bijzondere samenwerking met Keunstwurk kunnen we de bij - en nascholingsdag voor deze  gereduceerde prijs aanbieden.

 

Terug naar overzicht