Frisian Proms

13 mei 2020

JDOF werd gevraagd voor een bijzonder medewerking, dansen tussen de paarden tijdens de Frisian Proms! Twee van onze derdejaars leerlingen Tessa Uitterdijk en Ids Haagsma werden gekozen en zij dansten een choreografie van Melissa Mendel op de muziek van Helmut Lotti (Caruso)

Tessa-en-Ids-Friesian-proms-2020.jpg

Tessa vertelt:
We hebben 1 keer training gehad van 2 uren, daarna was onze eerst generale al! Dus een keer zonder paarden en daarna al meteen met.. we hadden in totaal 3 generales met de paarden erbij. Persoonlijk ben ik eigenlijk best bang voor paarden haha, maar op zich ging het redelijk goed, de paarden waren best wel rustig dus ik stond er veilig bij! We hadden 2 shows, op donderdag 9 januari en op de vrijdag 10 januari. 

Er waren nog heel wat paarden acts maar een favoriet heb ik niet echt. Je bent toch veel backstage en daardoor kun je niet alles, of niet heel goed zien. Maar het was super om te doen!

Foto: Henk Bootsma

Terug naar overzicht