Afscheid derdejaars leerlingen

5 juli 2020

En dan ineens is het zover, na jaren leren, dansen en genieten is het tijd  voor het afscheid. En dan ook nog in een bijzonder jaar, gelukkig was het weer mogelijk om samen te komen en er een feestje van te maken. 

De feestelijke diplomering vond plaats in de Neushoorn met familie en docenten waarbij de dansvideo's van alle jaren in premiere gingen.  Elke leerlingen werd bij de uitreiking van het diploma in het zonnetje gezet met mooie woorden van de docenten. Het was fijn om deze avond weer even echt samen te zijn. 

We hopen nog veel van jullie te zien!

Terug naar overzicht

Verder in dans?

Ben je gek op dansen en wil je méér doen met dans? Dan is de JDOF iets voor jou!

Kom auditie doen en laat zien jij in huis hebt.

 

Meld je nu aan

Subsidiënten en sponsoren

Deze instellingen en bedrijven dragen de JDOF een warm hart toe door hun financiële bijdrage.