Annulering Workshop voor dans docenten

30 oktober 2020

De JDOF heeft helaas moeten besluiten om de workshop voor de docenten te verplaatsen.

Op dit moment  kunnen we niet de kwaliteit bieden die we willen. Het is weliswaar mogelijk om een workshop te geven en bijscholing te verzorgen, maar dit kan maar voor een klein aantal deelnemers. Daardoor moeten we gaan selecteren wie wel en niet mee kan doen, en dat willen we niet. We willen juist dat deze workshop een verbindende middag is, waar zoveel mogelijk Friese dansdocenten elkaar kunnen ontmoeten. Hopelijk is dit in het voorjaar van 2021 weer mogelijk, graag treffen we elkaar dan alsnog in deze workshop!  

De deelnemers hebben bericht gehad.

Terug naar overzicht

Verder in dans?

Ben je gek op dansen en wil je méér doen met dans? Dan is de JDOF iets voor jou!

Kom auditie doen en laat zien jij in huis hebt.

 

Meld je nu aan

Subsidiënten en sponsoren

Deze instellingen en bedrijven dragen de JDOF een warm hart toe door hun financiële bijdrage.