VACATURE DANSDOCENT JAZZ (SHOW/MUSICAL)

10 december 2020

De Jeugd Dans Opleiding Fryslân (JDOF) is een vierjarige vooropleiding voor jong danstalent (11-18 jaar) in Leeuwarden. Er wordt op hoog niveau les gegeven in verschillende dansstijlen: o.a. klassiek, modern, jazz en urban. Elk jaar worden op diverse podia mogelijkheden geboden om ervaring op te doen in het maken en presenteren van dans in een artistieke context. Wegens vervanging voor ziekte zijn wij voor twee lesblokken op zoek naar een: Dansdocent jazz (show/musical)

Periode en tijd:

 

Blok 1: donderdag 07-01-2021 t/m 18-02-2021 van 17.15 - 20.30 uur
Blok 2: dinsdag 02-03-2021 t/m 01-07-2021 van 17.15 - 20.30 uur

 

Wat worden je taken?

Je geeft les aan aan de 1e jaars en Topgroep (dinsdag) en 2e en 3e jaars (donderdag). In een les van 1,5 uur werk je aan technische, fysieke en artistieke ontwikkeling van de leerlingen in de stijl jazz met een vleugje show/musical. Je tilt met je enthousiasme en kennis de jonge dansers naar een hoger niveau en biedt hen hierbij deskundige begeleiding. Als onderdeel van een divers en gemotiveerd docententeam ben je samen verantwoordelijk voor de voortgang van de leerlingen. 

 

Jij:

 

Hebt minimaal 3 jaar lesgeefervaring in jazzdans, bij voorkeur in lesgeven aan jong talent
Beschikt over een afgeronde HBO opleiding Docent Dans of Dans Uitvoerend of aantoonbaar vergelijkbaar niveau
Kan zelfstandig werken maar werkt ook graag samen in een team
Bent creatief, betrokken en toont initiatief

Wat bieden we jou?

 

De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als docent en choreograaf en je te ontplooien in een creatieve en dynamische omgeving
Samenwerken met een enthousiast team in een gedreven organisatie voor talentontwikkeling
In eerste instantie een opdracht voor de genoemde periode voor 3 uur per week, mogelijk met zicht op verlenging
De hoogte van het honorarium is afhankelijk van je opleiding en ervaring


Ook als je niet woonachtig bent in Friesland ben je welkom om te solliciteren. De voorkeur gaat uit naar één docent die op zowel op dinsdag als donderdag de lessen geeft. Maar we ontvangen ook graag je sollicitatie wanneer je beschikbaar bent op één van deze dagen. 

 

Zijn we op zoek naar jou? Stuur dan vóór 1 januari 2021 een motivatiebrief en cv per mail naar Afke Brenninkmeijer via afkebrenninkmeijer@jdof.nl

Sluitingsdatum: 31-12-2020

Terug naar overzicht