Livestream Open Dansdag 27 maart

9 maart 2021

Beleef dans vanuit je eigen huiskamer! Op zaterdagmiddag 27 maart organiseert de Jeugd Dans Opleiding Fryslân de allereerste digitale editie van de Open Dansdag. Een gratis livestream waarin je van alles kunt zien en leren over dans en de JDOF. En er is meer! Jonge dansers kunnen meedoen aan online workshops van de bekende urban choreograaf Jennifer Romen (finalist NBC World of Dance).

Kijk & dans je mee?

De Open Dansdag staat in het teken van talentontwikkeling in dans. Je leert over verschillende dansstijlen, maakt kennis met de talentenprogramma’s van de JDOF en kunt kijken naar beelden van optredens. Er zijn interviews met docenten en leerlingen, een live Q&A en een toffe winactie! Houd onze socials in de gaten voor updates en een tipje van de sluier. 

Programma

13.00 - 14.00 Workshop Jennifer Romen | 15+ gevorderd
14.00 - 15.00 Livestream uitzending Open Dansdag
15.00 - 16.00 Workshop Jennifer Romen | 11+ beginner/intermediate

Voor wie?

Iedereen is welkom! Als je van dansen houdt en nieuwsgierig bent naar onze opleiding. Of als je misschien wel auditie wil doen! Maar ook voor ouders of belangstellenden die meer willen weten over bijvoorbeeld de docenten en activiteiten. Meedansen mag altijd, maar hoeft niet. De livestream tussen 14.00 en 15.00 uur is ook geschikt om uitsluitend naar te kijken. De Open Dansdag is een digitale dansbeleving voor iedereen die van dansen houdt: vanaf de bank of dansend voor het scherm!

Aanmelden

Meld je zo snel mogelijk aan! Stel je eigen programma samen: volg alleen de livestream of combineer deze met een van de workshops. Liever alleen dansen? Boek dan de workshop. Voor de online workshops geldt vol=vol. De livestream heeft onbeperkt toegang, maar aanmelding is nodig om de juiste link en informatie te ontvangen.

 

 

Terug naar overzicht

Verder in dans?

Ben je gek op dansen en wil je méér doen met dans? Dan is de JDOF iets voor jou!

Kom auditie doen en laat zien jij in huis hebt.

 

Meld je nu aan

Subsidiënten en sponsoren

Deze instellingen en bedrijven dragen de JDOF een warm hart toe door hun financiële bijdrage.