Meld je nu aan voor Maak Mee! (verlopen)

28 september 2021

Ben jij nieuwsgierig naar het maakproces van een choreografie? Heb je altijd al eens willen leren hoe je een choreografie maakt voor een dansvoorstelling én ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan is Maak Mee echt iets voor jou!

Q-0620-195227-EOS R6-4762-KL.jpg

In drie dagen tijd leer je hoe je zelf een choreografie opbouwt en creëert tot een dansstuk voor een korte voorstelling. Samen met de andere deelnemers word je betrokken in het maakproces: van een concept en het maken van de choreografie, tot nadenken over hoe je het kunt gebruiken voor een voorstelling. Dit alles doe je onder begeleiding van de professionele dansers en choreografen van het dansgezelschap Ivgi&Greben. Je leert te werken als choreograaf maar danst ook in elkaars stukken. Zo zie en voel je beide kanten van het proces. Ook komen Uri en Johan (Ivgi&Greben) zelf langs om hun ervaringen te delen!

Show it!
Maak Mee sluiten we af met een korte voorstelling of presentatie, gemaakt en gedanst door alle deelnemers in verschillende samenstellingen. De voorstelling biedt daarnaast de mogelijkheid om op andere plekken getoond te worden. Denk aan festivals, open podia en voorprogramma’s van voorstellingen en evenementen in de omgeving. 

Ben of ken jij iemand die mee wil doen aan deze toffe ervaring? Meld je dan voor 14 oktober aan via het inschrijfformulier.

Data: 18, 19 en 20 oktober 2021 
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Neushoorn (Ruiterskwartier 41, 8911 BP, Leeuwarden)
Kosten: € 45,00 euro
Planning: 
09.30 tot 10.00 uur | inloop
10.00 tot 11.30 uur | techniekles
11.30 tot 13.00 uur | choreografieën 
14.00 tot 16.00 uur | choreografieën
* Tijdens de laatste dag sluiten we af met een korte presentaties

Terug naar overzicht