Leerlingen van vooropleiding AHK Amsterdam komen naar Leeuwarden!

29 oktober 2021

Op zaterdag 29 oktober vindt bij het Young Artist Program (YAP) en de 5 O'Clock Class van de Academie voor Theater en Dans (AHK) de tweede uitwisselingsdag plaats. De leerlingen uit Amsterdam komen naar Leeuwarden!

YAP is het nieuwe programma van de JDOF met meerdere onderdelen voor jonge, (ver)gevorderde dansers vanaf 16 jaar. Dansers kunnen ervoor kiezen om alle onderdelen te volgen, maar kunnen ook een keuze maken om sommige onderdelen wel of niet te doen. Het is dus echt een programma op maat! We hebben een uniek en uitgebreid programma samengesteld, waar je zelf een selectie uit kunt maken. Lees hier meer over het YAP en hier over de 5 O'Clock Class.

Programma zaterdag 29 oktober:
09.00 - 10.30 uur | 3e jaars moderne dans / 2e jaars showdance
10.45 - 12.15 uur | 2e jaars moderne dans / 3e + YAP + Amsterdam showdance
12.30 - 14.00 uur | vb + 1e jaars urban / YAP + Amsterdam jazzdance
14.15 - 15.45 uur | vb + 1e jaar jazzdance / YAP + Amsterdam eigen werk
Terug naar overzicht