Ajuus!

11 mei 2022

Onze eerstejaars dansers dansen mee in deze afscheidsvoorstelling van de D’Drive Artiest Dans opleiding. Je kan deze voorstelling bijwonen op 22 mei 2022.

Een afscheidsgroet… En dat is wat deze voorstelling dan ook precies is! Na ruim twintig jaar nemen we afscheid van dé dansopleiding van Friesland. D’Drive Artiest Dans, opleiding van het Friesland College, was baanbrekend als eerste mbo-dansopleiding in Nederland.

Een kweekvijver voor talent in Friesland en een duikplank voor vele dansers, die zijn doorgestroomd naar een studie in het hbo of zijn gaan lesgeven - in of buiten de provincie. Dat klinkt nog steeds door, met afgestudeerde dansers die nu werken in Nederland en soms ver daarbuiten.

Bestel je tickets hier >>

Lees er alles over op de site van D'Drive
Terug naar overzicht