Campagne "Als je het even niet kan laten"

9 februari 2023

Vanaf aankomende week start de campagne "Als je het even niet kan laten". Deze campagne is bedoeld om meer mensen kennis te laten maken met de Jeugd Dans Opleiding Fryslân. We willen met deze campagne de naam JDOF of Jeugd Dans Opleiding Fryslân meer bekendheid geven.

We hebben in het afgelopen periode drie campagnebeelden gemaakt. Met deze foto's willen we vertellen waar we voor staan als opleiding. Het idee is hopelijk duidelijk; Als je het even niet kan laten, dan doe je gewoon even een dansje of pose op de gekste plekken. Of het nou op school, tijdens je krantenwijk of 's morgens tijdens het ontbijt is; je kan het even niet laten.

Jij kan ons helpen om JDOF meer bekendheid te geven!
Datr kan door op Facebook en Instagram onze berichten te delen en te liken.

Maak dan gebruik van onze hashtag #alsjehetevennietkanlaten

 

Terug naar overzicht