Open Call

21 september 2023

Choreograaf / dansmaker

- for english version click the button below -

 

De Jeugd Dansopleiding Fryslân zoekt een choreograaf voor de nieuwe productie van het choreografieproject Moving Forward. De Jeugd Dans Opleiding Fryslân (JDOF) is een vierjarige vooropleiding voor jong danstalent (11-18 jaar) in Leeuwarden. Elk jaar sluiten de vierdejaars leerlingen van de JDOF hun opleiding af met een speciaal voor hen gecreëerde choreografie. Moving Forward daagt de jonge dansers uit om hun artistieke grenzen te verkennen en zichzelf onder te dompelen in het proces als danser. Daarnaast geven we veelbelovende makers een podium om hun makerschap verder te ontwikkelen. Bekijk voor een indruk de producties van de afgelopen twee edities: editie 2023 (vanaf 27.00) / editie 2022 (vanaf 33.00)

 

Lees de hele Open Call
Terug naar overzicht