De leerlingen van de JDOF stralen elk jaar op het podium in de

eindpresentatie

Voorstellingen

De JDOF maakt elk jaar meerdere producties: we hebben een jaarlijkse eindpresentatie, maar ook kleine voorstelling zoals het choreografieproject van de 3e jaars en voorstelling waarbij we samenwerken met professionele gezelschappen. Daarnaast treden we ook op bij festivals of in het voorprogramma van andere voorstellingen.

Overzicht eindpresentaties

De leerlingen van de JDOF stralen elk jaar op het podium in de eindpresentatie. Daarin laten ze zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. De eindpresentatie is een verzameling choreografieën in alle dansstijlen. Alle JDOF leerlingen doen hier aan mee. Kijk voor een sneak peak naar de video!

Eindpresentatie 19 & 20 juni 2021

Niets is Onmogelijk

Wat als alles kan? Wanneer het ondenkbare mogelijk wordt gaat er een wereld voor je open. Ook al is het alleen maar in gedachten. Dit is de inspiratie geweest voor de choreografieën in deze voorstelling. Je verbeelding de vrije loop laten door iets wat niet kan, toch zichtbaar te maken.

Alle groepen van de JDOF stralen jaarlijks op het podium tijdens de eindpresentatie. De eindpresentatie is een verzameling choreografieën in alle dansstijlen die bij de JDOF aan bod komen, en zijn gecreëerd door docenten en leerlingen. De dansers tonen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd, doen podiumervaring op,  en delen hun liefde voor dans met het publiek. Ook hebben we afscheid moeten nemen van ons 3e jaar. Benieuwd hoe zij de JDOF hebben ervaren? Bekijk dan hier het interview!