Voorstellingen

De JDOF maakt elk jaar meerdere producties: we hebben een jaarlijkse eindpresentatie, maar ook kleine voorstelling zoals het choreografieproject van de 3e jaars en voorstelling waarbij we samenwerken met professionele gezelschappen. Daarnaast treden we ook op bij festivals of in het voorprogramma van andere voorstellingen.

Overzicht eindpresentaties

De leerlingen van de JDOF stralen elk jaar op het podium in de eindpresentatie. Daarin laten ze zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. De eindpresentatie is een verzameling choreografieën in alle dansstijlen. Alle JDOF leerlingen doen hier aan mee. Kijk voor een sneak peak naar de video!

Eindpresentatie 2021

Niets is onmogelijk

Wat als alles kan? Wanneer het ondenkbare mogelijk wordt gaat er een wereld voor je open. Ook al is het alleen maar in gedachten. Je verbeelding de vrije loop laten door iets wat niet kan, toch zichtbaar te maken. Dit is de inspiratie geweest voor de choreografieën in deze voorstelling. Nieuwsgierig naar de voorstelling? Klik dan op de button! Ook hebben we afscheid moeten nemen van ons 3e jaar. Benieuwd hoe zij de JDOF hebben ervaren? Bekijk dan hier het interview!

 
Bekijk hier de compilatievideo